Älvens hundhälsa

Välkommen att lämna in din hund till oss på Älvens hundhälsa – Trim, Rehab & Spa – Ditt hundtrim i Göteborg för trimning, klipp, bad och kloklippning, elektroterapi och hundmassage med mera.

Till vår hundsalong i Göteborg tar vi emot alla hundraser, klipper och trimmar din hund efter rasstandard eller efter dina egna önskemål.

Vårt mål är alltid att såväl din hund liksom du som hundägare ska vara nöjda efter en vistelse här hos oss på Älvens hundhälsa.

Älvens hundhälsa – Ditt hundtrim i Göteborg

 

Älvens Hundhälsa är ett litet familjeföretag som drivs av Carina och Madelaine, i våra lokaler finns även Ulrika som driver Tassalätt. Tillsammans har vi ett gemensamt mål att skapa ett familjärt hundcenter där vi kan erbjuda trim, hundrehab och hundkurser under ett och samma tak. Hos oss får du och din hund ett professionellt och tryggt bemötande, där vi ser till varje hunds unika behov och vad som passar bäst just för din hund.

Så trimmar du en hund

Vi finns i Göteborg och ligger vid Stig Center, bara några minuters bilfärd från centrala Göteborg. Hit tar du och din hund er även lätt med expressbuss från Göteborgs centralstation till motorvägsmotet vid Stig Center.

 

 

Varmt välkommen att besöka oss med din hund på Älvens hundhälsa – Trim, Rehab & Spa – Ditt hundtrim i Göteborg.